Awek kena gigit burit Online sexy chahting freee

Awek kena gigit burit

Dia tak perasan le gua tengah bomoh dia, coz..masa tu pakai topeng jerebu. Entah mengapa agaknya dia ni mahal sungguh..tahu dia stem pulak dah, hanya dia buat demand je tu. Ayat gila ni member gua yang dok kat tokong siam Terbak, Tumpat Kelantan yang bagi. Tangan gua dah pedih dok picit lada hitam dari tadi. tq Klik cni utk bk new window/tab ke LIVE CHAT @ RILEX di cenel #Abg H3nsem (depends on your browser settings). Biasa lerr, dia nak bagi laris insuran, kena buat miang sikit. Datang tempat gua nih, semata-mata kempen insuran....

Gua cakap, masuk bilik fail kejap, nak nengok kes yang gua nak selesai minggu depan. Lalu, gua gesel tengkuk dia, lama-lama gua naik sikit ke pangkal telinga. Mulut gua pulak macam orang pedas..konon sakit sangat bila dia cucuk ke telapak tangan. Tapi, yang dok melancap dalam toilet tadi tu menatang bende? Kalau kena le kat Panglima Jusoh ni, hui.tahu le betapa senaknya. Gua guna habis tektik, dalam rumah gua pakai spender je depan dia. Gua baca ayat..buat berulang kali masa tengah nonton TV.

awek kena gigit burit-36awek kena gigit burit-79awek kena gigit burit-63

Muka dia tak le secantik Nasha atau Erra, tapi body tu mak oii....macam model. masa dia masuk bilik air, gua sengaja lintangkan batang gua supaya nampak jelas, bila dia keluaq nanti....mesti dia naik siok.

Join our conversation (82 Comments).
Click Here To Leave Your Comment Awek kena gigit burit.

Comments:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *